Prefabrik Evler

Wiki Article

● Prefabrik evler için birçok firma sizlere farklı fiyat seçenekleri sunabilir. Bu durumda öncelikle yapılması gereken şey bu fiyat farklılığının nedenlerini belirlemek olmalıdır. Kullanılan malzemenin kalitesi, pencere, duvar gibi dış cephe de kullanılacak malzemelerin niteliği gibi etmenler prefabrik ev fiyatlarında farklılığa en çOkay neden olan unsurlardır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Quite a few conditions are taken under consideration when deciding the worth range for prefabricated property models. At this point, it is best to act by getting these criteria into account when choosing. Considered one of The most crucial difficulties will be the roof. It is incredibly crucial that the roof is crafted from excellent materials and that it is appropriately insulated.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

At this time, you will get thorough details from the organization. However, A different essential difficulty that determines the value would be the walls. The selection really should be created considering the wall thickness and the exterior facade and insulation over the walls, and price comparisons really should be produced appropriately.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı prefabrik ev olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Pricing at this stage is a superb insulation and setting up products applied. prefabricated property costs are on our page. On top of that, as being the square meter grows, the cost improves in direct proportion to it. All versions and pricing my prefab house also readily available.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içwithin aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri Internet olarak görebilmek diğer yapılarda bu Internet olarak görülememektedir.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page